Načini da se brine o svojim zubima?

Da je zdrav, a takođe i sjajan osmeh? To je, uglavnom, tačke gledišta čoveka, za njihovo zdravlje i opšte stanje, kao i elegancije, kao i samo nakon toga, rad stručnjaka-stomatolozi. Usta treba da se brine od detinjstva. Kako možete da se pravilno brinu za zube?

Šta je pravilno lečenje zuba

Očistite pravilno zube. Mora da pere zube najmanje 2 puta dnevno, rano ujutro i uveče pre spavanja. Četkicu za zube je moguće što pre jela, i posle. Ako perete zube pre obroka – učinite to za 15 minuta pre jela, da ne pokvare izboru paste za zube, kao i posle doručka isprati usta vodom. U vodu možete dodati pola kašičice bezalkoholnog pića ili možete da zamenite vodu sa opolaskivatelem za usne duplje.

Šta je pravilno lečenje zubaAko Ste pristalica čišćenje zuba nakon što je jelo, to je takođe odličan zbog toga, da dakle, možete biti sigurni, da ostatke hrane, koji, sigurno, će biti eliminisana i eliminiše potrebu za ispiranje usta. Ne postoji ispravan ili gore-dole. Izaberite onaj koji Vam odgovara. Bez obzira na to kada ćete češlja svoje zube, važno je kako vi to radite. Koristite čačkalica. Postoji veliki izbor muline: sa okruglog poprečnog preseka i stan, super-bright, mirisna, fluor-obložene, itd naravno, izbor pravite sami, međutim, da Vam pomogne u tome može zubni lekar. Četka floss jednom dnevno pre spavanja, u kombinaciji sa kasnijim čišćenjem zuba. Aktivnost red samo duž ose zuba. Najbolja četkica za zube. Četkica za zube mora imati veštačkih vlakana čekinja. Četkica za zube glave treba da bude jednaka veličini oko 2-2.5 dužina zuba. Krutost čekinja izabranog lekara-stomatologa. Ako niste sigurni da četka i dalje da pokupi, to je mnogo bolje da se srednje tvrdoće.

Preporuke za negu zuba

Preporuke za negu zubaPravu pastu. Zubne paste postoji veliki broj i svaki ima svoje karakteristike: – preventivno; – u, uključujući i medicinskih proizvoda; – beljenje itd tvrditi da Vi lično možete samo stomatolog. Međutim, uprkos tome, nema pasta za zube neće nositi svoju funkciju, osim ako je prethodno je izvršena ekspert čišćenje zuba, da ukloni plak i tartar. To su one funkcije koje ne mogu biti obnovljene u vašem domu. Imajte na umu da je paste za zube, koji kormяtsя na tržištu koji pružaju u zubima kalcijuma, kao i ftorid čak za 30%. Za dopune kalcijuma i fluora, koji su od suštinskog značaja za naše telo i zuba je potrebno od namirnica koje sadrže ove elemente (mleko, jogurt, kiselo mleko pečen, domaći sir, zeleni čaj, pasulj, peršun, mirođija, peršun). Vreme čišćenja zuba. Tipična vreme pranja zuba je 2-3 minuta, da dovede u red unutrašnju i spoljnu površinu zuba mora krugu skladu sa politikom „crveno na belom“, tj. pravac aktivnosti četkica za zube mora biti od periodontals do vrha zuba. Dakle, ostaci hrane i bakterije ne mogu da uđu u desennыe džepove, a vi ćete izbeći rast truljenja, kao i upalnih procesa. Čišćenje mekih tkiva usne duplje. Čišćenje unutrašnje površine obraze i jezika je važna promenljiva, koja uklanja bakterije. Ako četkica za zube ima dodatnu funkciju čišćenje mekih ćelija na zadnjem kraju, posle svih pranje zuba automatski brišu površine obraze. Zatim možete dodatno da obrišete površinu jezika. Čist jezik može da se vrši pomoću četkice za zube ili provući na svoj jezik. Važno je da se shvati da, ako postoji kraj na jeziku, „ćelave“ mesta ili drugih promena, čišćenje jezika treba da se odloži, kao i da se vidi zubara.

Tačno, što je još vredno rade, da zube

Upotreba opolaskivatelя. Postoje različite opolaskivateli. Ono što Vam je potrebno – izveštaj stomatologa. A ako to nije moguće prepoznati za stomatologa – izaberite preventivno održavanje. Opolaskivateli imaju odlučan veza u Vrstu tečnosti, koja može brzo da prodre u teško dobiti u ustima (između zuba, na raskrsnici zuba i tkiva desni i sl.), ubija bakterije i uklanja oralni plak – glavni razlog za usne (razbija), kao i desni. To može biti povezano sa čišćenje usne duplje, kao i posle.

Tačno, što je još vredno rade, da zube

Primenjuje pre čišćenja klima uređaj pomaže razmяgčitь plaka na zubima nakon čišćenja – stvar je u rezultat. Žvakaća guma tkiva. Da obezbeđuje ishrana periodontalne? Ovo se takođe može pripisati negu oralne. Naravno, mnogo je bolje da žvaće parodontalьnыh bez šećera. Tkiva desni, eliminiše meka plaketa i ostaci hrane, on takođe povećava sline, što je još više omekšava plakete, a takođe pomaže da se pokrene lizozim (antibakterijski agens). Međutim, žvakaćih guma u roku od više od 7 minuta-to je neefikasna! Ovo vreme je dovoljno da mu dozvoli da upravlja slobodnim radnim mestima, kao i osvežiti dah. Samo jedna četka. Vi ne možete da koristite četkicu za brojne rodbine. Mikroflora usne duplje se razlikuju od jednog čoveka do drugog prenosa, kao i unakrsne infekcije kroz četkicu, da više od jedne osobe može da dovede do negativnih posledica. Ovo je posebno opasno, ako je vlasnik četka ima opasne bolesti.